Haç ve Hilâl savaşları


Her tarafta savaş, kan, ölüm. Açlık zulüm ve sefaletin kol gezdiği bir coğrafyanın ön adıdır Ortadoğu = İslam..
Evet üzülmemek, kahrolmamak elde değil. Artık bu dünyada bütün projeler Müslümanlara yönelik planlanıyor. Çember iyice daralıyor. Çünkü yahudinin kehanetine göre, vadedilmiş kutsal toprakların elde edilmesinin zamanı geldiğine dair saçma bilgilere dayanıyor.

Sadece bu İslam coğrafyası değil, Avrupa'ya bir zamanlar iş için davet ettikleri müslüman topluluklar'da ayni zulmü yaşıyorlar. Yani nerede müslüman varsa orada zulüm ve kıyım var.
Böylece saldırılar her koldan kare kare yoğunlaştı.

Yer yüzünde haçlının ayak basmadığı hiç bir islam ülkesi kalmadı, her yer ölüm kusmaya hazır cephanelik.. 

_____________________________

ARAŞTIRMALAR:
Birinci Haçlı Seferi (1096-1099)
İkinci Haçlı Seferi (1147-1149)
Üçüncü Haçlı Seferi (1189-1192)
Dördüncü Haçlı Seferi (1204)
Beşinci Haçlı Seferi (1217-1221)
Altıncı Haçlı Seferi (1228-1229)
Yedinci Haçlı Seferi (1248-1254)
Sekizinci Haçlı Seferi (1268-1270)

Kısaca: 1096-1270 seneleri arasında, Müslümanlara karşı düzenlenen Haçlı savaşları sonucunda, bir takım Lâtin devletleri kuruldu. Bunlar, Kudüs Krallığı, Kıbrıs Krallığı, Trablus Kontluğu, Antakya Prensliği, Urfa Kontluğu, İstanbul Lâtin İmparatorluğu, Mora Prensliği, Atina Dukalığı, Kefalonya Kontluğu, Naksos Dukalığı, Saint Jean Şövalyeleri idi. Bu Lâtin devletleri, Türkler tarafından ortadan kaldırıldı ve Haçlılardan hiçbir iz bırakılmadı. Fakat Haçlı seferleri, 1270 senesinde son bulmuş değildir. Her zaman Hıristiyanlar, Müslümanlara karşı askerî kuvvet birleşiminin yanında; siyasî, kültürel ve ekonomik alanlarda da cephe birliği içinde olmuşlardır.

Osmanlı Devleti’ne ve diğer Müslüman devletlere karşı, 

1364 Sırpsındığı, 
1389 Birinci Kosova, 
1396 Niğbolu, 
1444 Varna, 
1448 İkinci Kosova, 
1453 İstanbul, 
1538 Preveze, 
1571 Kıbrıs, 
1683 Viyana Kuşatması, Osmanlı Devletinin yıkılması ve 1919-1922 İstiklal mücadelemizde Haçlılar ittifak edip, Müslümanlara karşı cephe aldılar. Hattâ Kudüs’ün elimizden çıkması üzerine, müttefikimiz olan Almanlar, bayram yaptılar.
_________________________

HAÇLININ SİNSİ STRATEJİSİ
- Batılıların geçen asırlarda olduğu gibi. halen günümüzde'de İslâm ülkelerine karşı tatbik ettikleri yayılmacılık ve sömürgecilik hareketleri, İslâm dinine saldırmaları ve Müslümanları dinlerinden uzaklaştırmak için yaptıkları bütün dejenerasyon faaliyetleriyle, geçmişteki soğuk savaşların yerine bu günde medya yoluyla algı operasyonlarıyla yıpratmaya devam ediyorlar..

Haçlı'nın nasıl bir strateji izlediğinde bakarsak: Kimini tepeden yöneterek ya devlet başkanlarına nüfuz sağlayarak kukla haline getiriyorlar, olmadı askeri darbelerle kendi yönetimlerini oluşturup amaçlarına ulaşıyorlar..

Amaca ulaşmak için alternatif çok. Bir defa bütün küresel güçler, istihbarat örgütlere çok önem verdikleri bilinen bir şey olduğu için, Dünyanın her yerinde bu örgüt ağlarıyla başarı sağlıyorlar.. Biz savaşsın diye asker yetiştiriyoruz, onlarda ajanlık yapacak o kadar şeytan yetiştirip yer yüzüne salıyorlar.. Türkiye örneğinde olduğu gibi bunlara hizmet eden binlerce hainide kullanarak bir devleti içten çürütüp yıkmak onlar için çokta zor olmayan bir durumdur..

Kürt, Arap, Sünni, Şii gibi, mezhep ve aidiyet kimliklerden'de hareket ederek, kurup organize ettikleri, adını da "aşırı İslam" ırkçı bölücü, veya THKP-C gibi sisteme aykırı görüşlerden... yetmedi CHP gibi köklü siyasi partileri böyle müesses ve yasal kurumlarıda rahatlıkla kullanabiliyorlar..

Bu coğrafyada at oynatmak çok kolay. Bu gün yaptıkları, tarihten gelen bin senelik bitmeyen HAÇ-HİLAL'ın yeni rövanşı oynanmaktadır;hemde toprağa ayak basmadan, içteki hain işbirlikçiler'le savaşları yürütebiliyorlar.
Müslümanı müslümana vurdurarak hedefe ulaşıyorlar. Hemde bir tane kefere kanı dökülmeden..

Bu günki görülen manzaraya bakarsak, İslam dünyası son yüz senenin en büyük kuşatmasıyla karşı karşıya olduğu görülmektedir..

İşte Kudüs! Yasal olmayan bir şekilde haydut gibi Kudüs'e el konulmuştur..
Böl parçala yönet tarzında Müslüman dünyasını felçe çeviren satranç oyunlarının sonuna gelindiğini ve haçlı-hilal savaşının işaret fişeğini Kudüs kuşatması ile atıldığını açıkça görüyoruz..

Allah! Müslüman olupta bana değmeyen yılan bin yıl yaşasın deyip kefere ye kulluk yapan kral ve prens geçinen münafıklara, şuur ve feraset versin İnşaallah Allah tüm İslam aleminin yardımcısı olsun. Amin ecmain

Şefik Karakelle

Yorumlar

EN ÇOK OKUNAN YAYINLARIM

Biraz bal yüzünden 56 köylüyü şehit eden yunan subayı

Osmanlıya ihanet eden Şerif Hüseyin ve ailesinin sonu

İstanbulun fetih günü 1453 (Fethi Mübin)

Bir başka Yunan mezalimi Tripoliçe katliamı